Vår och chopping!

Jaha, då var det första dagen på riktigt länget det har varit gott om +grader.
Jag undrar bara lite försynt vad som kommer att hända med all snö nu när det går så förbannat fort!
det är ju inte lite varmt heller, idag uppmätte jag i skuggan 7 +grader. Det fullkommligt rinner från taken nu den första dagen av mönja.

Kommer naturen och ortens dagvattensystem att klara av vattenmassorna, för tro iget annat, så länge snön ligger som en skyddande hinna över marken kommer tjälen att ligga kvar, kontentan blir att allt vatten "glider" ovanpå.

personligen tror jag att vi kommer att få handla inne på köpstan i vadarbyxor!!

Handla ja, var inne i stan idag på det så kallade Modehuset! Hur dumma i hela huvudet är idioterna som planerar ett sånt bygge??
Är det inte meningen att man ska få folk att stanna så länge som möjligt i en anrättning som denna?
Hur i helvete har dom tänkt sig att lyckas med detta om man inte inrättar lite skönare "väntplatser" för oss karlar?!?
Om jag får ont i arslet och rygg av att sitta på dessa träpallar medans jag väntar på min fru, kan du då ge dig fan på att jag, väldigt högljutt, kommer att propsa på att vi i det snaraste ska bege oss där ifrån.

Om jag själv nu skulle behöva något i från dessa faciliteter så ska nog ingen behöva vänta speciellt länge på mig, jag vet vad jag vill ha och har inget behov i att titta på kläder jag ändå inte har råd att köpa, eller ändå aldrig kommer att använda.

Vore det då inte bättre att inrätta en salong där käringarna kunde lämna av sina "gubbar" medans dom handlar? Som man lämnar in sina barn på lekhörnan. Ja ja, jag vet att det ligger en massa affärer för oss gubbar på andra sidan, men dom har jag troligtvis klarat av på bråkdelen av tiden och behöver då följaktligen ett skönt ställe att sitta på medans det fönstershoppas hej vilt.

Ett ställe med sköna fåtöljer, fotpallar, pilsner, storbilds-tv, och nått att tugga på!!
Nu finns det ju säkert män som kan tänka sig att springa bakom röven på käringen och bära på alla jävla kassar som inhandlats, (fjölar)!
men för oss som inte har behovet att "lyda" våra fruar skulle detta vara toppen!
Tänk på det alla ni som planerar ett sådant köpcentra!
Inrätta en gubbhörna!!

Ted!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0