Rost i brallan!!

Ja, vilken jävla dag!!

Idag vaknade jag lite lätt ”klen”, var på pubben igår. Det blev inte så farligt i och med att jag skulle upp och jobba idag.

 

Hur eller kattskit så hade vi ett hål i plåten, strax under relingen, det har ingenting med bärigheten på båten att göra, men den är gammal och olika faktorer har gjort att det med tidens lopp blivit hål.

 

Jag skulle i alla fall skära ut lite plåt där och göra en ny som jag sedermera skulle svettsa dit igen….ska bara knacka bort lite rost först….ja tjena!!!! Jag började vid 8 tiden och vid lunch höll jag fortfarande på att knacka rost. Det roliga med det (ja det vette fan om det är egentligen) är att gänget före mig har redan knackat rost och målat på detta ställe, jag blir såå jävla trött!!! Det var rost till förbannelse, det fullkomligt sprutade rost om mig när jag knackade.

 

Sen hände det, jag blev så där illskitnödig som bara jag kan bli, en matros står i brädgången och tittar förvånat på den där som kommer med en jävla fart mot honom, täck med rost och färgdamm, dessutom skriker han UNDAN ELLER I KULL, JAG HÅLLER PÅ ATT SKITA NER MIG!!!!!!

 

Han flyttade sig smart nog, kommer in på toaletten, sliter av mig tröjan, hör ett svagt rassel, reagerar inte på det till att börja med, av med hängslen, ner med byxor och kalsonger, då….då hör jag rasslet igen, fast mycket högre och i större skala…….det är rostflagor!!

 

Man måste nog ha gjort ett jäääävligt bra rostknackningsjobb när ens byxor och kalsonger är fulla med rost!! Ha ha, det låg en stor hög på durken när jag väl hade tid att titta efter, var ju tvungen att skita klart först, å med den laddningen så kräver det sin man. Sitter ju inte avslappnad på skithus stolen precis!!

 

Börjar fnittra lite lätt när jag tänkte på rasslet jag hörde, det var ju flagorna som slog i durken, det påminde mig om den gången jag helt oförhappandes hade dragit på mig flatlöss!! Efter otaliga försök med allsköns kemikalier och diverse metoder inte kunde ta dör på dom små liven själv var jag ju tvungen att uppsöka läkare. Den salvan jag fick av honom gjorde susen, men det är där rasslet kommer in….när jag gick på toaletten på morgonen rasslade det så där i mina kalsonger av alla döda illbattingar. Fick ställa mig i badkaret och avlägsna kalsongerna för det läckte liksom ut på golvet. Nog om det, tillbaka till rosten!

 

När jag sedermera blev klar med detta jävla knackande skulle jag så svetsa dit plåten, lägger ut en planka som går från båten till land som jag kan stå på, då hör det till saken att vi har lossat lite på tamparna för den andra matrosen skulle måla utsidan, då måste båten ligga ett par tre decimeter från kaj för att man ska komma åt. Det gick ju skitbra att stå där och svetsa….ända till det kom en stor jävla bogserbåt på utsidan.

 

Våran båt börjar naturligtvis med att dra sig från kaj, vilket resulterar i att plankjäveln släpper väl från båten, jag åker handlöst rakt ner, har en sån jävla tur att jag får fötterna på kajkanten, men näsan, den ville in i båten med en jäkla smäll, hade ju händerna fulla med svetts prylar så det var lite svårt att ta emot sig…hmm!

 

Tror du att helvetet tar slut här….nä! Det kom en attack till, denna gången var den inte fullt så farlig, kunde i lugnt och sakligt tempo ta mig till vattenklosetten,  åtgärder hade vidtagits under dagen så rostflagorna lyste med sin frånvaro, MEN, jag hade ett skjutmått i bakfickan……när jag fått ner byxorna i knähöjd och sätter mig ner känner jag hur det svider till utav bara helvete i baksidan av låret…..alla som vet hur ett skjutmått fungerar vet att den där lilla stången som sticker ut om man inte ”stängt” måttet ordentligt kan vara väldigt vass. Rätt in i låret gick den lille vasse jäveln i alla fall, jag fick jävlar gå ner i apotekshytten och hämta ett sånt där ”plåster” som man drar ihop sår med för att det skulle sluta blöda.

 

Behöver jag nämna att skitandet kom av sig!!!

 

Ja söte Göte vilken jävla dag!! Nu ska jag ta mig en öl!!

 

Ted!

 

 

 


Kommentarer
Postat av: åsa

Tack för ett gott skratt! Du är fortfarande inte klok Ted!!! Nästan lika roligt som att höra dig och Kalle sjunga.

2010-09-29 @ 18:04:19
Postat av: Ted!

Ha ha, den där snövitsången lär vi väl aldrig bli kvitt kan jag tro....jävla tur att det inte fanns Youtube på den tiden...=)

2010-09-29 @ 19:08:30
URL: http://idregut.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0