Keps på eller av??

Inga religiösa anspelningar i skolan!!!!

Var det inte så det sas när man lade fram skolans policy för skolan och skolavslutningar?? Att ta av sig kepsen inomhus är i allra högsta grad en religiös handling. I bibeln står det något om att "man blottar huvudet inför gud" I sinom tid behövde inte kungliga och adlade kvinnor ta av sig huvudbonaden för att det var besvärligt och detta godkände då kyrkan.

Om vi inte lyckas uppfostra våra barn med andra metoder än att vi ska tvinga av dom ett klädesplagg...ja då vet inte jag vem det är fel på, de uppfostrade eller dom uppfostrande? Att man sedan har regler för uppförande och allmänt beteende i skolan har väl inget med kepsar att göra!
Vi kan tillåta piercing, tuppkammar och starkt sminkade ungdomar i skolan, men inte en keps??
Jag tycker lärarna och allmänheten ska fokusera på vad ungdomar lär sig i skolan, inte vad dom har på sig!

Har man som förälder lärare lyckats med sin uppgift att uppfostra barnen, i läraren fall då med sunt förnuft och inte strängt följa skolans policy, och i föräldrars fall så som man vill fostra sina barn. Visst finns det regler vi ska följa, vett och etikett som faller inom dom "normala" ramarna. Det har varit så i flera hundra år hör man ofta, jaha, men då kanske vi ska börja leva som vi gjorde för hundra år sedan då. Nähä, det var det ingen som ville nä.

Jag kan på ren pin och jäkelskap hålla på med ungdomar i min närhet, TA AV DIG MÖSSAN INOMHUS UNGJÄVEL!!!
Men det kan jag säga här och nu, det är bara för att jävlas! Så om ni som råkat ut för mina fatala försök med att få av er mössa, skit i mig!! Ha mössan på er om ni vill, bara ni inte döljer ögonen med den, för jag vill se er i ögonen när jag pratar med er!

Ted!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0