Egoism och jag, jag, jag!!!

Detta kommer nog att bli en jävligt bitter text är jag rädd.

Jag är såååå jävla less på all förbannade egoism, just nu är jag trött och grinig så det kan ju vara det som är orsaken till min aggressivitet.

Jag brukar för det mesta hålla tal om "skäll inte på den som springer för du vet inte varför han har bråttom" Och " idag ska jag göra en annan människa glad" etc. etc. Men håller man andan och räknar till 10 tillräckligt länge, blir det snart syrefattigt och du måste öppna munnen för att få luft.

Om du plockar upp dina verktyg så plockar jag upp mina, det blir snart en otrevlig stämning om jag hela tiden måste plocka upp efter andra också! Om jag då slutar att plocka upp efter andra, ja då kommer följande att hända. Jag kommer att bli irriterad och på dåligt humör för att det är stökigt som fan på våran arbetsplats, dessutom kommer snart mina verktyg också att försvinna, för du hittar inte dina så då "lånar" du mina!

Vilket i sin tur snart resulterar i att jag hittar inte mina jag heller, på frågan -har du sett min skiftnyckel? Blir svaret, hur fan ska jag veta vart du har förlagt den??? För det är ju ingen annan som har använt den! Vad denna plötsligt på komna glömska beror på har jag ingen aning om, men min teori är att, vissa skiter så högaktningsfullt i ordning och reda, så dom "glömmer" till och med när dom torkade sig i röven senast!  Sen undrar folk varför jag är då dåligt humör?

Egoism, vad beror då detta på, personligen tror jag det handlar om en av dom 7 dödssynderna, LÄTTJA! "jag orkar inte ta tag i detta nu" eller " jag gör det sen" vilket i sin tur resulterar i att andra får lida.
Man kan säga så här: Om en människa har dåligt bordsskick, är det troligtvis pga. att han är mer intresserad av maten än sällskapet. Ett egoistiskt tänkande som får andra irriterade.

Eller om du går på bio och idioten bredvid dig inte kan vara tyst, vad beror detta på om inte egoism, "huvudsaken jag får snacka och kommentera filmen, jag skiter väl i om alla andra vill att det ska vara tyst"

Om man tycker det är stökigt på sin arbetsplats, varför lägger man inte tillbaka saker där man tog dom?? Nä just det ja, det var ju bara det lilla problemet, att dom inte hade använt dom ju, så dumt av mig, det var ju jag som hade stökat till....glömde det!!

Nu är inte jag ett dugg bättre i vissa avseenden, det ska gudarna veta, det finns säkert en hoper folk som tycker att jag är en hycklare som skriver om detta, MEN, jag brukar åtminstone (för det mesta) komma ihåg vart jag "slarvat" bort mina verktyg!

Så, nu känns det lite bättre! Nu har jag fått ur mig lite i alla fall, tack för att du lyssnade!

Ted!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0