Slask i Göteborg!

Hu jeda mig vilken lång dag det blev, buss mot Göteborg och match mot pixbo stod på schemat denna dag!
Snö och slask vid avresan och det övergick till mera snö än regn ju längre in i landet vi kom.
.
.
Men innan dess skulle folket i Kalmar plockas upp, fick beskedet att #16 hade försovit sig, skulle komma så fort hon kunde! Hon är nog snällare än vi bara kan tro #16, för när hon och #10 dök upp, visade det sig att det var #10 som hade försovit sig, och #16 mer eller minder tog på sig skullden, ja, så det kan bli! =)
.
.
Matchen blev en rysare, slutade 2-2, men i min mening skulle vi ha vunnit, med ett par tre mål, men det var förtvivlat svårt att få in bolljäkeln i mål!! Sen att Camilla åkte över sargen med dunder och brak var ju förstås ett stort plus, hon trodde hon kunde springa omkull #19, men där gick hon bokstavligen in i väggen, det hjälper föga att knapra piller och lyfta skrot när man stångas med en hemvändare av rang..;)
.
.
I och med att vi åkte så tidigt och att matchen var kl 13.00 så bestämdes att vi inte skulle äta innan matchen, och då blir det ju svårt att hålla mat varm tills vi spelat klar och duschat, så innan vi är i bussen och kan äta är nog inte maten så mumsig som den skulle kunna vara! Så det blev en bacon sallad. H.T D.R, svor under hela måltiden på, fetaost, brocolli, oliver och all annan skit man knappt ens ska få ha som dekoration på en tallrik!! Enligt honom var detta det värsta han fått serverat under sin tränar karriär! H.T N.N stoppade käften full och det rann dressing i munjipan på honom, så där gick det ner vill jag lova! Ändå fick han fru ställa sig och göra äggmackor till honom när han kom hem, ja, jag säger då det!!
.
.
Söade som f-n på vägen hem, själv somnade jag till en kort stund mitt i Sallys alla påhitt, då passade #2 på att peta in ett chips i käften på mig, för att uttrycka det milt blev jag lite irriterad, men sånt går över! Fys tränare H.L hade roligt med telefonen, tog en bild på #7 och förvandlade henne till en hemmafru på 50-talet som gör reklam för pepsodent!! Men strålande vacker var hon ändå!! Efter att vi släppt av #8 i Nybro ( som förövrigt ska upp till Umeå och titta på RIG gymnasiet) hamnade vi bakom två tandem körande plogbilar, ja då gick det inte fort! Tog en väldigt lång tid till Kalmar!!
.
.
Med allt detta sagt vill jag bara säga...Vad vet väl jag, jag fyller ju bara vatten!!
.
.
Bästa vattendrickare idag, #12 med en överlägsen seger!!
.
.
Ted!

2 Pinnar!!

I dag var det hålligång på planen, det kämpades och slets från samtliga spelare!! En mycket okej laginsatts!!
Dock är jag liiiite sur för att vi inte tog alla tre pinnarna, men det är nog bara tävlingsidioten i mig som tycker det just nu, i morgon kommer jag att vara mer än nöjd med två poäng!
.
.
Det fanns vissa element i motståndarlaget som jag personligen hade kunnat hoppa in och "tryckt till" lite, man blir lite smått förbannad där man står ibland. Men det är ju bara att hålla käft och fortsätta fylla vatten!
.
.
Men å andra sidan klarade tjejerna av att trycka till rätt bra själva, när #7 skulle smita förbi en av de Västgötska skatorna så råkade hon med en varsam hand, knocka henne lite lätt, men naturligtvis skulle hon spela över och slänga sig på backen och skrika...de tål ju ingenting de där Tidahölms flickorna!!
.
.
Sen låg de och kved lite var stans på planen tycker jag! Det gör ont att möta de cyanblåa tjejerna!
.
.
Jag tyckte det var en jäkligt bra stämning, både före under och efter matchen. sen kan jag inte förstå varför #49 hade så svårt att sitta, hon såg ut att ha lite ont i då hon kom ut från massagen, kan inte förstå det?? #19 var också där, var det månne hennes fel??
.
.
Efter matchen lät tjejerna H.T. DR ta 1 2 3 skriket runt målet, det tror jag var mera värt för honom än de 2 poängen, han tog i så jag tror han fick brottarbralla på köpet! Det skriket har han längta länge efter att få ta!!
.
.
Bästa vatten drickare idag var, #8 #19 #28 och #49!
Bästa powerade drickare var utan konkurrens #14!!
.
.
Tack för idag FBC Dam, nu tömmer vi nya flaskor i veckan som kommer!!
.
.
Med allt detta sagt...vad vet väl jag, jag fyller bara vatten!
.
.
Ted!

En besk förlust!

Jul uppehållet är slut!! Första matchen idag, Södradal, serieledarna!!
.
.
Denna matchen skulle inte ha spelats idag! Vi hade nästan en hel femma med spelare borta och detta visste vi sedan länge, man hade från Södradals sida sagt"men det är inga problem att flytta den matchen...nä då"
Ja tjena, när det väl var för sent, då medelar man..."Matchen ska spelas på angivet datum" Ursäkta mitt språk men...jävla hottentottar!
.
.
Nåja, vägen dit har bestått av värk givande fys, bra spelträning, skratt och leenden! Dock utan hembryggt kaffe till oss ledare, för nu verkar det som om de där berömda kaffe termosarna ligger på Östersjöns botten. (Om man får tro han som HAR ansvaret för dom) Vi hade två bra träningar med Cl98 under jul uppehållet, folk har ju varit lediga och hemma med familjerna, så tillskottet av tränings villiga tjejer var tacksamt och mycket roligt!
.
.
Även jag var borta en träning, följde med minsta dottern till Växjö på Fort Nox Cup, han som HAR ansvaret för termosarna skulle även se till så vattenflakorna kom med, jo då, med på träningen kom dom, men alla var ju inte med tillbaka...hm! Sen blir man ju lagom glad då man ser ringen med träningsvästar, men hur i helvete kan man oreda 30 västar så förbannat på en träning? :)
.
.
Då det var både SM för länslag och Gothia cup så var vi ett dessimerat gäng som satt på bussen till Lund, 14 spelare två ledare, samt tre suportrar! Maten som hämtas på Kallskänken bestod denna gång av portionsförpackade pannbiffar och potatis, det var gott. #7 stod för buss tävlingen, det har hon gjort en gång förut och man måste säga att hon gör det jättebra!! Man skulle fylla i det som fattades på ordspråk, den andra ledaren och jag fick inte vara med och tävla, "för vi skulle förmodligen kunna alla ordspråk" Jaha, undrar om det var för att hon tyckte vi var för smarta för denna tävling? Eller om det var för det facto att vi är så gammla att vi hört dessa ordspråk sedan Hedenhös tid?!? Tävlingen vanns i alla fall av...hör och häpna #45 och #49! Bra gjort tjejer!!
.
.
Framme i Lund och Idrottshallen blev vi anvisade det sunkigaste omklädningsrum jag sett på länge, klinkersen på golvet var uppbruten och låg i en hög bredvid ett gapande hål i golvet, undrar om det är rn medveten taktik att sätta motståndarna i ett ruckel innan match? Det gick inte att få kallt vatten ur kranarna, och det smakade tydligen bläää! Stod och tittade på #28 då hon drack av vattnet första gången, såg ut som om hon tuggat på en citron, med skal och allt, jag kan väl säga så här, det gick åt en jäkla massa Powerade i alla fall!
.
.
Matchen då, ja va ska man säga, i första var vi hyfsat med tycker jag, Södradal petade in två skitmål. I andra var vi inte fullt lika på, dock Måste nämnas att det var i denna period vi satte våra två mål, det första var riktigt snyggt, på en passning från #7 stänkte #17 upp den i nät taket!! Det andra drog #2 dit på ett frislag! Två backmål alltså!!
.
.
Nu tar vi lärdom av den matchen och koncentrerar oss på nästa! Stackars Fröjered!
.
.
Bästa vattendrickare i mina ögon, #7 och #17!!
.
.
Men vad vet väl jag, jag fyller bara vatten!
.
.
Ted!

RSS 2.0